Scroll Top

wij zijn young achievers

JONG

FLEXIBEL

CREATIEF

INNOVATIEF

wat we doen

Wij zorgen ervoor dat je zichtbaar bent. Dat jouw doelgroep jou weet te vinden. Dat jij hen weet te raken. Dat jij hen voor jou wint. Dan gaat het om communiceren en zichtbaar zijn, op een innovatieve manier.

Dat willen wij graag voor jou doen!

zichtbaarheid

Wij helpen bedrijven om zichtbaar te zijn door middel van filmpjes, animaties, foto’s of grafisch ontwerp. Wij helpen jouw bedrijf aan de wereld te laten zien, jij helpt ons aan een portfolio. 

communicatie

Een logo alleen is niet voldoende om klanten te bereiken, een complete (online) aanwezigheid is noodzakelijk. Zorg ervoor dat klanten je vinden! Net zoals jij óns gevonden hebt…

innovatie

Denk buiten de gebaande paden en werk samen met ons om oplossingen te vinden. Wij helpen je met een frisse blik en vernieuwende ideeën. Dat is gunstig voor jou, je bedrijf en anderen.

onze projecten

Jij helpt ons aan een portfolio en wij helpen jouw ideeën tot leven te brengen en jouw doelen te bereiken.
Een win-win situatie dus! Staat jouw bedrijf binnenkort ook te shinen tussen onze creatieve projecten?

Projectmanagement


Projectmanagement
Infographics


Infographics
Social media/Content management


Social media/Content management
Huisstijl/logo-design


Huisstijl/logo-design
Videografie


Videografie
Fotografie


Fotografie
Flyers


Flyers
Brochures


Brochures
Animatie


Animatie

bekijk ons werk

onze young achievers

Maak kennis met ons team van jonge creatievelingen. Wij beheersen skills op het gebied van grafisch ontwerp tot fotografie en videoproductie. Wij zijn er om jouw projecten naar nieuwe hoogten te tillen!

Foto Juul in Cirkel Juul
Young Achiever
juul@newboxes.nl
Foto Nikki in Cirkel Nikki
Young Achiever
nikki@newboxes.nl
Foto Sam in Cirkel Sam
Young Achiever
sam@newboxes.nl

bekijk ons hele team

TEVREDEN KLANTEN

We zijn trots op de relaties die we hebben opgebouwd met onze klanten en we willen graag hun succesverhalen met je delen!Hans Vedder
Goed Wonen
Directeur Bestuurder

Als Goed Wonen dragen we duurzaamheid hoog in het vaandel. Een van onze uitdagingen is om bij onze huurders achter de voordeur te komen en hen te helpen met het besparen van energie. Jongeren van New Boxes bedachten daarvoor een plan en voerden dat van A tot Z uit. Daardoor konden we onze klanten écht helpen energie te besparen”.
Judith Marx
Fiom
Senior Communicatiemedewerker

Enige tijd geleden is Fiom overgegaan op een nieuwe huisstijl. Hiervoor moesten al onze brochures worden omgezet. Een behoorlijke klus. Gelukkig konden we dit helemaal uitbesteden aan New Boxes Boost. Door hun grote pool van studenten was de continuïteit gewaarborgd. De communicatie verliep uiterst prettig en gestructureerd via een apart Teams kanaal. Fiom is ontzettend blij met het resultaat.Stuur ons een chat!
Vragen of hulp nodig?
Scan de code
Hoi! Hoe kunnen we je helpen?